ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α.Ε.Ν ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΙΟΥ

Στις 12 Μάρτιου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου. Ο Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου κ Ιωάννης  Μάργαρης αλλά και ο Διευθυντής της σχολής Διαμαντής Ανδριώτης ενημέρωσαν τους μαθητές μας για το πρόγραμμα σπουδών της σχολής και πολύτιμες πληροφορίες για το επάγγελμά του Ναυτικού.

Περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΕΗ

Στις 12 Μάρτιου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στον αυτόνομο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στη Χίο. Έγινε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου από τον μηχανοτεχνίτη Άγγελο Γκιάλη σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των μηχανικών εμπορικού ναυτικού του σχολείου μας.

Περισσότερα

Διδακτική επίσκεψη

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, το 1ο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στη βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου Άγιος Αγαπητός, με σκοπό να ενημερωθούμε για το περιεχόμενο των τεκμηρίων που εκτίθενται εκεί και για τον τρόπο λειτουργίας της. Οι μαθήτριες και οι μαθητές περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους, ξεφίλησαν βιβλία φιλολογικού και θεολογικού περιεχομένου, καθώς και βιβλία σχετικά με διάφορους τόπους του νησιού μας. Στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο Γυμνάσιο Βροντάδου όπου παρακολουθήσαμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαδραστικού κινηματογράφου από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Φωτόγραμμα με τίτλο: “Ελλάδα χώρα ποιητών και συγγραφέων”. Οι…

Περισσότερα

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πλοιάρχων

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, η Γ΄ τάξη του Ναυτικού τομέα ειδικότητας πλοιάρχων, μαζί με τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ και τη διευθύντρια του ΓΕΛ Καρδαμύλων, παρακολούθησαν μία ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χανδρής από τις 9:00 π.μ έως 17.00 μ.μ. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την εταιρεία Sun enterprises Ltd σε συνεργασία με την Ventlys.( Maritime specialisation services).

Περισσότερα

Ευχαριστήριο προς Σύλλογο Αποφοίτων Γυμνασίου Καρδαμύλων

Διδακτική επίσκεψη της Γ΄τάξης των πλοιάρχων του Ναυτικού Τομέα του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών Σχολή Πλοιάρχων.

Περισσότερα

Διδακτική επίσκεψη στο «Ελληνικό Κάστρο»

Στα πλαίσια του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Τετάρτη 27 Απριλίου, το τμήμα της Γ? Τάξης Υπαλλήλων Διοίκησης, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο» του Ομίλου Φεγγουδάκη.

Περισσότερα

Διδακτική επίσκεψη στην Α.Ε.Ν. Οινουσσών Σχολή Πλοιάρχων

Διδακτική επίσκεψη της Γ΄τάξης των πλοιάρχων του Ναυτικού Τομέα του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών Σχολή Πλοιάρχων.

Περισσότερα