Ευχαριστήριο προς Σύλλογο Αποφοίτων Γυμνασίου Καρδαμύλων

Διδακτική επίσκεψη της Γ΄τάξης των πλοιάρχων του Ναυτικού Τομέα του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών Σχολή Πλοιάρχων.

Εκ μέρους του Λιβανείου Επαγγελματικού Λυκείου Καρδαμύλων θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά το Σύλλογο Αποφοίτων Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων για τη συνεχή υποστήριξη του σχολείου όχι μόνο σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε πολλές σχολικές δραστηριότητες όπως: εκδρομές, εκδηλώσεις, παραστάσεις, διδακτικές και εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Στο πλαίσιο αυτό της συνεργασίας έγινε πρόταση από το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων Καπετάν Μάρκελλο Θεοδωράκη και καθηγητή στην ΑΕΝ Οινουσσών, στο Διευθυντή του σχολείου Λιγνό Ιωάννη για διδακτική-εκπαιδευτική επίσκεψη και γνωριμία των μαθητών της Γ? τάξης του ναυτικού τομέα με τη Σχολή Πλοιάρχων της ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ. Με απόφαση του Συλλόγου καθηγητών πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Κύριε πρόεδρε παρακαλώ να διαβιβάσετε στα μέλη του ΔΣ τις ευχαριστίες για τη δωρεάν κάλυψη όλων των εξόδων από την επίσκεψη μας στις Οινούσσες.

 

          Εκ μέρους του σχολείου  

                   Ο Διευθυντής  

 

                   Γιάννης Λιγνός

Σχετικές δημοσιεύσεις