ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α.Ε.Ν ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΙΟΥ

Στις 12 Μάρτιου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου. Ο Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου κ Ιωάννης  Μάργαρης αλλά και ο Διευθυντής της σχολής Διαμαντής Ανδριώτης ενημέρωσαν τους μαθητές μας για το πρόγραμμα σπουδών της σχολής και πολύτιμες πληροφορίες για το επάγγελμά του Ναυτικού.

Περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΕΗ

Στις 12 Μάρτιου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στον αυτόνομο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στη Χίο. Έγινε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου από τον μηχανοτεχνίτη Άγγελο Γκιάλη σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των μηχανικών εμπορικού ναυτικού του σχολείου μας.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΧΙΟΥ

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 μας επισκέφτηκε κλιμάκιο της τροχαίας Χίου για ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων. Η ενημέρωση και η πρόληψη σώζουν ζωές.

Περισσότερα

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Το σχολείο μας διαθέτει πλέον σύστημα ερμαρίων που οι μαθητές μας μπορούν να χρησιμοποιούν για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων αλλά και ατομικού εξοπλισμού εργαστηρίου. Ευχαριστούμε το Kardamylian Foundation που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και είναι δίπλα μας.

Περισσότερα

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παιχνίδια Βασιλιάδων Σας προσκαλούμε στη δράση “Παιχνίδια Βασιλιάδων – Σκακιστικοί Αγώνες ” που διοργανώνεται στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” του Ινστιτούτου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ την Κυριακή 28 Μάϊου 2023 στις 17:30 στο χώρο του σχολείου μας.

Περισσότερα