Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων . Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλον αυτοπροσώπως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο  Αστυνομικό τμήμα  της περιοχής τους μέχρι 17-02-2023 .

Περισσότερα

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ:www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών/τριών ΑΣΕΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ& ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2023–2024 και η υποβολή της Αίτησης–Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei–assy.mil.gr. Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών θα γίνεται από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 24:00.

Περισσότερα

Υποβολή αίτησης-δήλωσης μαθητών και αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2022.

Οι υποψήφιοι/ες για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2022 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα υποβάλλουν Αίτηση – Δήλωση από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021. Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ μπορούν να υποβάλουν: α) Μαθητές/-τριες της τελευταίας τάξης των ΕΠΑ.Λ β) Υποψήφιοι απόφοιτοι Ημερησίων ΕΠΑΛ Με την Αίτηση-Δήλωση ο/η ενδιαφερόμενος/η δηλώνει: 1) Εκτός από τα δύο μαθήματα Γενικής Παιδείας «Νέα Ελληνικά» και «Μαθηματικά» (Άλγεβρα) και την ειδικότητα του Τομέα στα δύο μαθήματα της οποίας θα εξεταστεί πανελλαδικά. Οι μαθητές/-τριες επιλέγουν υποχρεωτικά…

Περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΗ

ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Το Ίδρυμα Υποτροφιών “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΗ” προκηρύσσει, σύμφωνα με το περιεχόμενο της από 1.11.1968 Διαθήκης του Παναγιώτου Γεωργιλή και της υπ‘αριθ.1131/2000 Αποφάσεως του Εφετείου Αθηνών, την χορήγηση Υποτροφιών (2 εσωτερικού, 200.00,00 ευρώ μηνιαίως η κάθε μια και 1 εξωτερικού 300.00,00 μηνιαίως), για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, για σπουδαστές Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών, Προπτυχιακών Σπουδών της ημεδαπής και Μεταπτυχιακών Σπουδών της αλλοδαπής για χρονικό διάστημα εννέα (αρ.9) μηνών ,από 01/10/2019 εώς 30/06/2020, μέχρι πέρατος των σπουδών.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο Κλιματιστικών

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 τοποθετήθηκαν στις τρεις αίθουσες του σχολείου μας, κλιματιστικά σώματα,απολύτως απαραίτητα για τις ζεστές μέρες του χρόνου, κυρίως άνοιξη και φθινόπωρο καθώς το σχολείο μας δεν διαθέτει σκίαστρα και είναι εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία καθόλη τη διάρκεια της σχολικής μέρας, καθιστώντας την παραμονή σε αυτές ανυπόφορη. Η τοποθέτηση των κλιματιστικών πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού από τον Γυναικείο Σύνδεσμο «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» προς το 1ο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. και κυρίως στην άξια πρόεδρο…

Περισσότερα