Παρέλαση 11ης Νοεμβρίου 2018

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 γιορτάστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια , η επέτειος της απελευθέρωσης του Νησιού μας από τους Τούρκους. Έγινε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Μαρμάρου παρουσία Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχών του τόπου, των Σχολείων των Καρδαμύλων  με τις σημαίες τους και πλήθους κόσμου.

Περισσότερα

11η Νοεμβρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 11ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912 ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 έγινε η γιορτή στο σχολείο μας, για την επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού μας από τον τουρκικό ζυγό. Η γιορτή περιελάμβανε προβολή επετειακού υλικού, που αναφερόταν στο ιστορικό πλαίσιο της εποχής, αλλά και στο  χρονικό  της απελευθέρωσης του Νησιού μας.

Περισσότερα

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πλοιάρχων

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, η Γ΄ τάξη του Ναυτικού τομέα ειδικότητας πλοιάρχων, μαζί με τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ και τη διευθύντρια του ΓΕΛ Καρδαμύλων, παρακολούθησαν μία ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χανδρής από τις 9:00 π.μ έως 17.00 μ.μ. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την εταιρεία Sun enterprises Ltd σε συνεργασία με την Ventlys.( Maritime specialisation services).

Περισσότερα